Portræt, Bryllup, Børn og Familie

Mit navn er Anette Mølholm.

 

Jeg bor på en gammel skole på Sydfalster med min dejlige mand Arne. Med fem voksne børn, deres kærester, koner og seks vidunderlige børnebørn er der gang i den, når familien er samlet.

 

Jeg har siden 2017 arbejdet professionelt som fotograf, og er vild med det. Mine fotoopgaver er mangfoldige og spænder fra børn og familier, over bryllupper, konfirmationer, barnedåb, personskadefoto, virksomhedsportrætter og meget andet.

 

At kunne gøre noget for andre – at skabe minder ved at forevige de dejlige dage, vise mennesker hvor skønne de er ved at lave et vellykket portræt, at fastholde de særlige øjeblikke og generelt at gøre andre glade – gør mig rigtig glad.

 

Ud over at bruge en masse tid på at fotografere, nyder jeg at lave mad og at rode i have og drivhus. De tre interesser kombineres ofte, så jeg får taget en masse billeder i min hyggelige have og tager også sommetider livsstils-, produkt- og miljøbilleder, når opgaverne byder sig.

Se dig omkring på min side, og bemærk, at der under menu-punktet “Gallerier” findes en masse eksempler på det du kan forvente, hvis du vælger mig som din fotograf.

 

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har nogle spørgsmål, og vi skal finde en løsning til hvad netop du har brug for.

 

De kærligste hilsner

Anette

Klik her for kontaktinformation: Kontakt

Hvis du har lyst til at følge lidt med på de sociale medier er du meget velkommen til at kigge her:

(hold musen over linjerne, og du kan klikke for at blive sendt videre til profilerne)

Foto – på Facebook

Foto – på Instagram

 

 

Kunstfoto – på Instagram Jeg tilbyder også kunst-plakater. Kontakt mig for tilbud.

Haven i Stavreby – på Facebook Jeg er også havenørd, og skriver ind i mellem nogle opslag om årets gang i haven og kreative projekter

Haven i Stavreby – på Instagram