Mit navn er Anette Mølholm. Jeg bor på en gammel skole på Sydfalster med min mand Arne. Med fem voksne børn, deres kærester, koner og seks vidunderlige børnebørn er der gang i den, når familien er samlet.

 

For nogle år siden troede mange, at fotografer ville forsvinde som faggruppe, fordi kameraerne i mobiltelefonerne blev bedre og bedre. Alle mennesker ville blive fotografer, og alle øjeblikke i vores liv ville kunne dokumenteres med billeder i høj opløsning.

DET ER BÅDE LIDT RIGTIGT – OG MEGET FORKERT

 

Med vores mobiltelefon kan vi fange en dugdråbe, der er blevet født på kanten af et lysegrønt bøgeblad. Vi kan tage et snapshot i kirken i samme sekund, hvor hendes øjne møder hans blik, og hun med kærlig og klar stemme siger: Ja!

 

De fleste synes, at det både er sjovt, skønt og spændende at fotografere. Nogle gange er man heldig og rammer plet. I andre situationer kan det være bedst, at man ikke prøver lykken, men i stedet vælger en fotograf.

Jeg har været hobbyfotograf i mange år og har gennem de seneste år også fotograferet professionelt. Mine fotoopgaver er mangfoldige og spænder fra børn og familier, over bryllupper, konfirmationer, barnedåb, personskadefoto, virksomhedsportrætter og meget andet.

At kunne gøre noget for andre – at skabe minder ved at forevige de dejlige dage, vise mennesker, hvor skønne de er, ved at lave et vellykket portræt, at fastholde de særlige øjeblikke og generelt at gøre andre glade – gør mig rigtig glad.

Ud over at bruge en masse tid på at fotografere, nyder jeg at lave mad og at rode i have og drivhus. De tre interesser kombineres ofte, så jeg får taget en masse billeder i min hyggelige have og tager også sommetider livsstils-, produkt- og miljøbilleder, når opgaverne byder sig.

 

Velkommen til, se dig omkring og kontakt mig endelig, hvis jeg kan hjælpe dig med nogle billeder, eller du har lyst til at give siden et ord med på vejen.

 

De kærligste hilsner

 

Anette