Priser og beskrivelser

 

Portrætter – Familiebilleder – Baby – Småbørn

En fotosession foregår i mit lille studie, i haven i Stavreby, i den nærliggende Fiskebækskoven, hjemme hos dig, i din favoritskov, ved stranden, eller hvor du måtte ønske. Når du kontakter mig, taler vi om, hvad du ønsker dig og aftaler, hvor og hvornår det skal foregå. Når vi indgår aftalen, indbetaler du et depositum på 500 kr.  Den resterende pris for fotosessionen betales senest på dagen, og eventuelle efterfølgende køb af billeder eller print afregnes ved bestilling.

Inden for en uge vil du modtage et link til et online album, hvorfra I kan vælge de billeder, I ønsker. Derefter vil du modtage et link til WeTransfer, hvorfra de redigerede billeder kan downloades i både høj opløsning til print og lav opløsning til fx Facebook. Jeg tilbyder også print og sorte alurammer.

Nederst på siden kan du læse lidt tips til forberedelse til vores fotoaftale. Hvis du har nogle spørgsmål, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte mig!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at skabe skønne minder og smukke billeder.

 

Priser

 

Portræt – Familie – Baby – Småbørn:

 

Startpris inkl. en time 1000 kr. inkl. moms (Forudbetaling på 500 kr. ved bookning af aftale)

 

Tillæg:

Pr. påbegyndt halve time 350 kr.
Weekend-tillæg 300 kr.
Kørsel pr. km 3,54 kr.
Mobilt studie (flash, stativer, baggrund mm.) 500 kr.

 

Billeder

(digitale filer i høj og lav opløsning)

1 billede 300 kr.
5 billeder 1000 kr.
10 billeder 1500 kr.

 

Tillæg for særlig omfattende redigering 300 kr. pr. billede.

Print

10 x 15 – 30 kr.
21 x 30 – 75 kr.
30 x 40 – 140 kr.
40 x 50 – 160 kr.
50 x 70 – 175 kr.
60 x 80 – 200 kr.
70 x 100 – 315 kr.

Sorte Alurammer

21 x 30 – 115 kr.
30 x 40 – 160 kr.
40 x 50 – 175 kr.
50 x 70 – 220 kr.
60 x 80 – 255 kr.
70 x 100 – 310 kr.

Limning og indramning af billede

fra str. 30 x 40 cm 100 kr.
fra str. 50 x 70 cm 150 kr.

Priser – Bryllup

Bryllupsdagen er en fantastisk dag!

Med en dygtig fotograf kan gæsterne få lov til at være gæster og ikke bruge dagen på selv at tage billeder. Nedenstående bryllupspakker er blot forslag, og skulle I ønske noget andet, finder vi naturligvis ud af det.

Max. 14 dage efter brylluppet får I adgang til et onlinealbum med alle de udvalgte, redigerede billeder og får tilsendt samtlige billeder i høj og lav opløsning via WeTransfer.

Dagen kan sammensættes af følgende dele:

 

Forberedelse

Bruden skal gøres klar, og jeg kan være en flue på væggen, mens hun får sat håret og får kjolen på. Vi sørger for, at der bliver taget lidt stemningsbilleder af den forventningsfulde brud og hendes hjælpere, ligesom jeg sørger for detaljebilleder af sko, kjole, pynt osv.
1-1,5 time.

 

Vielsen

Ved kirken møder jeg op i god tid, så jeg kan tage stemningsbilleder af den ventende gom og gæsterne. Når bruden ankommer, tager vi billeder i våbenhuset, mens hun venter. Inde i kirken sørger jeg for at få billeder af bruden på vej op ad gulvet, af ceremonien og af brudeparret på vej ud af kirken. (Husk at spørge præsten, om der må fotograferes i kirken.)
Uden for kirken tager jeg stemningsbilleder af lykønskningerne.
1-1,5 time.

 

Bryllupsbilleder

På en lokation efter aftale med brudeparret bruger vi ca. 1-1,5 time på at tage jeres smukke bryllupsbilleder. Vi har på forhånd talt om, hvilke billeder I ønsker jer. Der er brug for en assistent til fotografen. Der kan tilkøbes en assistent, eller I kan tage en ven med.

 

Reception

Hvis I holder reception, tager jeg stemningsbilleder af gæsterne, når I skærer kagen, eller hvad I ellers har fundet på.

1-1,5 time.

 

Festen

Til festen sørger jeg for at få billeder af alle. Vi kan aftale at jeg tager gruppebilleder og parbilleder, hvis I ønsker det. Her er det vigtigt, at jeg har en hjælper – det kan fx være toastmasteren. Der tages billeder af alle indslag og talere, og vi slutter af med at få billeder af brudevalsen og de første par danse.

Bryllup 1:

Kirke- og bryllupsbilleder på lokation. 1-1,5 + 1-1,5 time
6.500 kr. inkl. moms + evt. kørsel
(Halvdelen betales ved bookning og resten senest dagen før)

 

Bryllup 2:

Kirke, bryllup og reception. Som ovenfor plus 1-1,5 time til efterfølgende reception.
8.750 kr. inkl. moms + evt. kørsel
(Halvdelen betales ved bookning og resten senest dagen før)

 

Bryllup 3:

Hele dagen. Fra kirke til brudevals (husk forplejning undervejs).
15.000 kr. inkl. moms + evt. kørsel
(Halvdelen betales ved bookning og resten senest dagen før)

 

Bryllup 4:

Hele dagen. Fra brudens forberedelse til brudevals (husk forplejning undervejs).
17.000 kr. inkl. moms + evt. kørsel
(Halvdelen betales ved bookning og resten senest dagen før)

 

Priser – konfirmation

Portrætbilleder af konfirmanden på en enkelt lokation

2.500 kr. inkl. moms + evt. kørsel
(Halvdelen betales ved bookning og resten senest på dagen)

 

Generelle tips til forberedelse til fotografering

Når du kontakter mig, aftaler vi hvor og hvornår vi skal tage dine billeder. Vi skal også tale lidt om, hvilken type billeder du ønsker dig, og hvad de skal bruges til. Hvis du har set nogle inspirerende billeder, kan du sende mig nogle eksempler, så jeg har en fornemmelse af, hvad det er, du gerne vil. Måske har du et særligt sted, du gerne vil have taget billederne.

Hvad skal billederne udstråle, og hvilket indtryk vil du gerne give? Det er min erfaring, at “roligt” tøj fungerer bedst på billeder. Striber, terner, blomster og kraftige røde farver bliver nemt for dominerende. Ensfarvet tøj i naturlige farver fungerer bedst, synes jeg. Men alt det taler vi mere om, når vi planlægger dine billeder. Hvis vi planlægger familiebilleder, fungerer det rigtig godt, hvis jeres tøj passer sammen. I skal ikke være ens, men farverne skal være pæne sammen og gerne passe lidt til omgivelserne.

På nettet findes der forskellige tips til, hvordan man kan vælge, hvad familien skal have på. Prøv fx at kigge på nogle af de links, jeg har lagt på denne pinterest-opslagstavle:

Hvad skal vi have på?

 

Tips til fotografering af nyfødte

Det er nemmest at fotografere spædbørn, inden for den første uges tid.
Hvis du har set nogle billeder, som du er blevet inspireret af, vil jeg gerne se dem for at få en fornemmelse af, hvilken type babybilleder du har lyst til, at vi skal tage.

Hvis du har nogle særlige legesager, tæpper eller trøjer, som bedstemor har strikket, som skal med på billederne, så tag det endelig med.

 

Tips til Børnefotografering

Sørg for at barnet er veludhvilet, for så går det hele nemmere.
Når man har med børn at gøre, er det bedst ikke at stresse. Især små børn skal lige have lidt tid til at se mig an, så måske starter vi med at lege lidt og se os omkring i huset. Det er som regel bedst, hvis det er mig, som kommunikerer mest med barnet. Hvis både forældre og jeg på skift instruerer, bliver børnene måske forvirrede, og så er det ikke sjovt længere. Og sjovt skal det være – så får vi de bedste billeder. Vi taler om, hvordan det fungerer bedst, når vi er sammen, og vi kan se, hvad der fungerer for netop dit barn.

 

Rettigheder til billederne, samt et par ønsker og oplysninger

Nogle af de billeder, jeg tager, vil jeg gerne bruge på min hjemmeside, på Facebook og på Instagram. Når vi indgår aftalen, sender jeg dig en kontrakt, hvor du kan læse, hvad vi har aftalt.

Som fotograf har jeg ophavsretten til billederne, og de må fx ikke efterbehandles eller ændres/beskæres efterfølgende. Kunden køber filer eller print til eget brug, men ikke ophavsretten til filerne.

Selv om jeg har ophavsretten til billederne og må bruge dem, vil jeg altid gerne høre, hvis der er billeder, du ikke har lyst til bliver offentliggjort.

Det er god skik – og jeg vil blive glad, hvis det bliver overholdt – at tagge fotografen på billeder, du lægger på din egen Facebook- eller Instagram-profil.

Hvis du er glad og tilfreds med billederne, vil jeg også blive meget glad for en god anmeldelse på min Facebook-side.

Jeg gemmer de udvalgte og behandlede billeder i minimum et år, så hvis du ønsker at købe flere, eller kommer du til at miste dem, som du har købt, kan jeg sende dem til dig igen mod et mindre gebyr. Ubehandlede billeder/raw filer udleveres ikke, hverken i forbindelse med fotoaftalen eller ved en senere lejlighed.

Hvis du har foto-ønsker, som jeg har ikke har beskrevet her, er du naturligvis meget velkommen til at skrive til mig på mailen, som du finder på kontaktsiden, eller ved at skrive en besked til mig på min Facebook-side:  Anette Mølholm – Fotografi 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!